MouseBits

Advanced search  

News:

Pages: [1] 2 3   Go Down

Author Topic: Fall 2015 site issues  (Read 25144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Fall 2015 site issues
« on: September 19, 2015, 11:02:01 PM »

I got this error message when I tried to attach some photos to a forum post:

An Error Has Occurred!
The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.
« Last Edit: September 20, 2015, 10:09:29 PM by pixelated »
Logged

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Forum error: "The attachments upload directory is not writable."
« Reply #1 on: September 20, 2015, 02:18:25 AM »

I've reported it in case they haven't noticed it ;) They may not be aware of it.
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #2 on: September 20, 2015, 02:56:23 AM »

Thanks eyore!

Does SirLamer know about the continuing problem when you receive a PM?  I.e., you have to click on the Cancel button a few times instead of the Okay button to get to your PMs, and then you're in your Outbox folder so you need to click on the link to your Inbox folder?
« Last Edit: September 20, 2015, 10:12:06 PM by pixelated »
Logged

ChrisLyndon

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 4319
    • DisneyChris
Re: Forum error: "The attachments upload directory is not writable."
« Reply #3 on: September 20, 2015, 03:40:59 AM »

I also tried to upload a torrent and got an error message. Tried multiple times to no avail.
Logged
Believe and soar!
Visit my site - http://www.DisneyChris.com

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #4 on: September 20, 2015, 08:21:31 AM »

I tried to upload a test torrent and also encountered an error.  When you try to upload the .torrent file to MouseBits, you get this error message:


=============================
|           ERROR           |
|---------------------------|
|  Error moving torrent...  |
=============================


Sounds like it could be a write permission problem.
« Last Edit: September 20, 2015, 10:12:19 PM by pixelated »
Logged

ChrisLyndon

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 4319
    • DisneyChris
Re: Forum error: "The attachments upload directory is not writable."
« Reply #5 on: September 20, 2015, 08:36:16 AM »

That is the exact same problem I was encountering. Thanks Pixielated.
Logged
Believe and soar!
Visit my site - http://www.DisneyChris.com

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Forum error: "The attachments upload directory is not writable."
« Reply #6 on: September 20, 2015, 02:17:58 PM »

I'm sure they are working on the problems but, after the problems over the last two occasions are taking it slow and easy.
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #7 on: September 20, 2015, 06:43:33 PM »

I agree, it would be sad (and ironic) to have a repeat of the Summer 2014 outage. 8)
Just listing problems in a more permanent area than the Shout Box.
« Last Edit: September 20, 2015, 10:11:54 PM by pixelated »
Logged

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Forum error: "The attachments upload directory is not writable."
« Reply #8 on: September 20, 2015, 09:28:10 PM »

somewhere like here is a good idea (if people could be persuaded not to comment too much but just to list any problems they had rather than discuss it). I don't have any more contact/access routes than anyone else really although I can contact the mods more directly for general stuff. I don't think they know much more than we do at the moment and SirLamer seems to be the one working on it in his free time. Maybe a new thread "current site issues" would help?
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #9 on: September 20, 2015, 10:08:52 PM »

Maybe a Mod can rename this thread to something like "Fall 2015 site issues"?

I know I could PM the Admins and Mods directly but I felt that posting the issues in a forum would be more helpful since others could see what the known problems are instead of wondering if they are doing something wrong.
Logged

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #10 on: September 21, 2015, 12:23:12 AM »

sorry, obviously too subtle, I was being slightly tongue in cheek there.
Seriously, I'm sure the mods will be reading this but I have no idea how closely they work with SirLamer or if they could/would try and alter anything. I'm not that much in the loop.

We just need to post occasional reminders that some things aren't working and keep our fingers crossed.

I can think of

Unable to upload torrents
Unable to search in the forums
Difficult to get into postbox

Any others?
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

772pilot

  • Member
  • Offline Offline
  • Posts: 570
  • My subwoofer is bigger than yours
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #11 on: September 22, 2015, 07:52:00 AM »

Well there's also the fact that the site width is still majorly screwed up. But that was a problem even before the service loss.
Logged

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #12 on: September 22, 2015, 06:55:28 PM »

not noticed that. Is that on PC or a mobile device? Mine looks the same as it's always done on PC and I don't see a problem.
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

pixelated

  • Uploader
  • Offline Offline
  • Posts: 7037
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #13 on: September 22, 2015, 07:32:01 PM »

I've seen it on Windows, Mac OS X & Linux with all browsers.  This is a screen grab of MouseBits in a maximized Chrome window.  The page contents don't expand to fill the full width of the window.  I'm wondering if it's a HTML/CSS style setting left over from when the site used to have banner ads.

« Last Edit: September 22, 2015, 07:42:06 PM by pixelated »
Logged

eyore

  • V.I.P.
  • Offline Offline
  • Posts: 9693
Re: Fall 2015 site issues
« Reply #14 on: September 22, 2015, 08:20:42 PM »

how did you post the screen shot? I still can't post  them.
Logged
"The way to get started is to quit talking and begin doing."
Pages: [1] 2 3   Go Up